Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Το δίλημμα του Πάτροκλου: Άννα ή Δήμητρα;


Στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, «Μπρούσκο», ο Πάτροκλος έρχεται αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής του. Πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην Αννα και τη Δήμητρα, αλλά αυτό δεν του αρέσει καθόλου. Επιπλέον, κάποιες επιπόλαιες κινήσεις της τελευταίας τον αναγκάζουν να πάρει τα μέτρα του...



Το «Μπρούσκο» αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες συνήθειες του τηλεοπτικού κοινού και αυτό αποδεικνύεται επί δύο χρόνια στους πίνακες τηλεθέασης. Κάπως έτσι οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου σκέφτηκαν και αποφάσισαν να «μετακομίσουν» τη σειρά στην πράιμ τάιμ ζώνη. Στα νέα επεισόδια που έχουν αρχίσει ήδη να ετοιμάζονται και θα ξεκινήσουν να προβάλλονται μέσα στον Οκτώβριο θα δούμε να κλείνουν πολλά μέτωπα και να ανοίγουν καινούρια. Μάλιστα, κάποιοι από τους ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με διλήμματα και καλούνται να πάρουν αποφάσεις που θα τους αλλάξουν για πάντα τη ζωή! Ενας από αυτούς είναι ο Πάτροκλος που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο γυναίκες...

Οι σημαντικές αποφάσεις του Πάτροκλου

Ο σκληρός άντρας βιώνει για ακόμη μια φορά πολύ περίεργες καταστάσεις στη ζωή του που τον οδηγούν σε συνεχή αδιέξοδα και δύσκολες αποφάσεις. Μετά την ανακοίνωση της Αννας ότι σύντομα θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, εκείνος πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Πάντα ήθελε να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια και στο πλευρό αυτής της γυναίκας έχει βρει την πραγματική αγάπη και ευτυχία που είχε στερηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο άντρας διακόπτει οποιαδήποτε σχέση έχει με τη Δήμητρα, με την οποία είναι τρελά ερωτευμένος και διατεθειμένος να παρατήσει τα πάντα για χάρη της!

Οπως και συμβαίνει στο τελευταίο επεισόδιο του προηγούμενου κύκλου. Η γυναίκα έχει μάθει πλέον όλη την αλήθεια για την κρυφή ερωτική σχέση του Νεκτάριου και της Αντιγόνης και καταρρέει. Αυτή η αποκάλυψη την αναγκάζει να πάρει τα παιδιά και να φύγει με προορισμό κάποια χώρα του εξωτερικού. Μόλις ανακοινώνει την απόφασή της στον Πάτροκλο, χωρίς δεύτερη σκέψη, της τονίζει ότι θα την ακολουθήσει όπου κι αν πάει.

Στη συνέχεια ο Πάτροκλος καταλαβαίνει ότι αυτό που κάνει είναι μια παρόρμηση της στιγμής και κάνει πίσω. Καταλαβαίνει πως είναι αδύνατον να αφήσει μόνη τη γυναίκα που θα φέρει στον κόσμο το δικό του παιδί, επαναλαμβάνοντας τα λάθη που έκαναν και οι γονείς του.

Στο μεταξύ, η Δήμητρα περνά πολύ δύσκολες ώρες. Κάθε μέρα που περνά συνειδητοποιεί την προδοσία των δύο αντρών που στάθηκαν στο πλευρό της. Η γυναίκα διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να μείνει μακριά από τον Πάτροκλο και προσπαθεί να τον πάρει με το μέρος της, δείχνοντας ένα άλλο πρόσωπο, πιο σκληρό.

Ωστόσο, κάποιοι πόνοι που πιάνουν την Αννα αναγκάζουν τον Πάτροκλο να επιστρέψει στο πλευρό της, καθώς ανησυχεί για την ίδια και το μωρό τους. Τότε ζητάει λίγο χρόνο από τη Δήμητρα, ώστε να αναρρώσει και να βεβαιωθεί ότι όλα κυλούν ομαλά. Αυτή η κίνηση δεν αρέσει και τόσο πολύ στην τελευταία, που απειλεί ότι θα αποκαλύψει στην οικογένεια Ματθαίου και στην Αννα την κρυφή σχέση που διατηρούν όλο αυτό το διάστημα. Εκείνος φοβάται την εξέλιξη των πραγμάτων και προσπαθεί να τη μεταπείσει. Παράλληλα προσπαθεί να διαχειριστεί το θέμα που έχει να κάνει με τα «πρέπει» και τα «θέλω». Με την καρδιά ή την λογική. Δηλαδή την Αννα ή τη Δήμητρα; Σίγουρα αυτό το ερώτημα θα απασχολήσει για καιρό τον άντρα, που πρέπει να σκεφτεί ψύχραιμα και ώριμα την οποιαδήποτε κίνηση!

Πηγή: TV 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου