Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Επεισόδια 48, 49, 50, 51, 52 Περιλήψεις και videos



Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Επεισόδια 48, 49, 50, 51, 52 Περιλήψεις και videos
Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια του τούρκικου σίριαλ του MEGA πριν παιχτούν στην τηλεόραση.



ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 48 - Περίληψη
Θα προβληθεί Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Μακσούτ σημαδεύει την Ελίφ με το όπλο του, αλλά την τελευταία στιγμή φτάνει ο Καχραμάν και την σώζει. Ο Μακσούτ συλλαμβάνεται αλλά η Ελίφ χάνει τις αισθήσεις της. Αφού βεβαιωθεί ότι η Ελίφ και το μωρό είναι καλά, ο Καχραμάν θα αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Θα απομονώσει την Ελίφ στο μοναδικό μέρος που ξέρει ότι δεν θα τους βρει κανείς, με την ελπίδα ότι η κοπέλα θα του πει επιτέλους την αλήθεια.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 49 - Περίληψη
Θα προβληθεί Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Κερέμ είναι πολύ βιαστικός σε ό,τι έχει να κάνει με τον γάμο κι έτσι κανονίζει οικογενειακό δείπνο για να ζητήσει επίσημα το χέρι της Ελίφ. Η Ντεφνέ ξεκαθαρίζει, για ακόμη μια φορά, στον Καχραμάν ότι δεν έχει σκοπό να του δώσει διαζύγιο.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50 - Περίληψη
Θα προβληθεί Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Καχραμάν θα δώσει μια τελευταία μάχη για να κερδίσει την Ελίφ. Όταν εκείνη θα τον διώξει, εκείνος θα της υποσχεθεί ότι δεν θα την ξαναενοχλήσει. Η Ελίφ θα μείνει μόνη και θα καταλάβει ότι της είναι αδύνατον να παντρευτεί τον Κερέμ και να ζήσει μακριά απ΄ τον Καχραμάν.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51 - Περίληψη
Θα προβληθεί Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ελίφ εξηγεί στη μητέρα της ότι δεν μπορεί να μείνει μακριά απ΄ τον Καχραμάν, ενώ την ίδια ώρα εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με τη δική του μητέρα για το θέμα του συμβολαίου. Η Κιγιμέτ, που νιώθει τον κλοιό να στενεύει γύρω της, θα καταρρεύσει.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 52 - Περίληψη
Θα προβληθεί Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Αναμένεται σύντομα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου