Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

«ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ» Το νέο επεισόδιο της σεζόν 2015-2016


Οι κωμικές σειρές «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Το σόι σου» επιστρέφουν και πάλι στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Πιο συγκεκριμένα, οι πρεμιέρες των σειρών έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου -αντίστοιχα- υποσχόμενες να κρατήσουν γι’ ακόμη μια χρονιά την καλύτερη συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό.

«ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ»



Σχέδια γάμου για Χάρη-Βάσω
Ο Χάρης και η Βάσω δεν το βάζουν κάτω και εξακολουθούν να κυνηγούν τα όνειρά τους. Εκείνος να βρει μια δουλειά στον μουσικό χώρο και να διαπρέψει σ’ αυτόν και αυτή να κερδίσει τη θέση στο χειρουργείο. Μετά από πολλές προσπάθειες και δοκιμασίες που έχουν υποστεί, καταφέρνουν να επιβεβαιώσουν το ρητό που λέει: «Ο επιμένων νικά». Στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς, ο Χάρης καταφέρνει να βρει μια σταθερή δουλειά και πιο συγκεκριμένα να γίνει μόνιμος καθηγητής σε ιδιωτικό σχολείο. Πολύ γρήγορα όμως διαπιστώνει ότι η δουλειά που κάνει δεν συνάδει με τις αριστερές πεποιθήσεις του και αρχίζει να αντιδρά με όσα συμβαίνουν καθημερινά εκεί. Από την άλλη, η Βάσω καταφέρνει να κερδίσει τη θέση στο χειρουργείο που κυνηγούσε εδώ και πολύ καιρό αλλά συνέχεια κάτι συνέβαινε και την έχανε. Πλέον, στο σπίτι που στεγάζεται ο έρωτας του ζευγαριού μπαίνουν χρήματα και από τις δύο πλευρές και όχι μόνο από τη γυναίκα. Φυσικά, αυτό κάνει χαρούμενη τη Βάσω, αφού μπορεί να βάλει μπρος τα σχέδια του γάμου.

Ο Ηλίας γκρινιάζει γιατί η Μαρίνα πιάνει δουλειά
Μετά από αρκετές αποτυχίες, η Μαρίνα δεν το βάζει κάτω και εξακολουθεί να ψάχνει για κάτι που θα την κάνει να ξεχνιέται και να ξεφεύγει από τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και του... νοικοκυριού. Στον νέο κύκλο η γυναίκα καταφέρνει να πετύχει το στόχο της και έτσι βρίσκει δουλειά! Η Μαρίνα αναλαμβάνει χρέη γραμματέως ενός γοητευτικού οδοντίατρου στα βόρεια προάστια και έτσι αρχίζει να γίνεται ανεξάρτητη οικονομικά. Η ίδια είναι χαρούμενη από αυτή την εξέλιξη, καθώς μπορεί πλέον να κάνει ανέμελη τις αγορές της χωρίς να χρειάζεται να δίνει λογαριασμό κάθε τρεις και λίγο στον άντρα της. Οσο για τον Ηλία; Από τη μια είναι χαρούμενος γιατί δεν θα χρεώνονται οι δικές του κάρτες, αλλά από την άλλη τον ενοχλεί, γιατί είχε συνηθίσει που γύρναγε από τη δουλειά κάθε μεσημέρι και έβρισκε τη γυναίκα του να τον περιμένει και να του κάνει όλα τα χατίρια.

Μηνάς - Βούλα: Το «ναυάγιο» της μετακόμισης
Οσον αφορά τον Μηνά και τη Βούλα, ναι μεν είναι πιο ανανεωμένοι αλλά αρκετά στριμωγμένοι, όπως και όλοι οι Ελληνες. Εκεί που είχαν πάρει την απόφαση να μετακομίσουν σ’ ένα διαμέρισμα που θα τους χάριζε η γενναιόδωρη ξαδέλφη του Μηνά, η Ντίνα, αναθεωρούν την τελευταία στιγμή την απόφασή τους. Αιτία; Μα φυσικά ο Μηνάς, ο οποίος δεν δέχεται να φύγει από το πατρικό σπίτι που μεγάλωσε και έχει πολλές αναμνήσεις, καθώς θα χάσει την ηρεμία του και τους φίλους του. Μέσα στη γενικότερη γκρίνια και τους τσακωμούς που επικρατούσαν ανάμεσα στο ζευγάρι, ένα ευχάριστο γεγονός φέρνει και πάλι τις ισορροπίες. Αναφερόμαστε στην απόφαση της κόρης τους Αντιγόνης και του γαμπρού τους Λεωνίδα να φύγουν από την Τουρκία και να γυρίσουν στην Ελλάδα. Ο Μηνάς και η Βούλα χαίρονται πολύ γι’ αυτή την απόφασή τους, καθώς θα ανακτήσουν τον χαμένο χρόνο, ενώ θα βλέπουν πιο συχνά τη μονάκριβη εγγονή τους. Μάλιστα, η Αντιγόνη και ο Λεωνίδας έχουν αποφασίσει να ανοίξουν ένα δικό τους μαγαζί με μπουγάτσες στον Πειραιά.

Διάβασε περισσότερα στο http://souexoumenea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου