Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Ελίφ, Καχραμάν και Ντεφνέ αποκαλύπτουν το τέλος των ηρώων που υποδύονται


Για το μεγάλο φινάλε που δεν θα δούμε ποτέ στην Ελλάδα (το MEGA δεν θα προβάλει τον β΄ κύκλο που ήδη ξεκίνησε να παίζει στην Τουρκία) μιλάνε οι τρεις πρωταγωνιστές της σειράς «Στα δίχτυα του πεπρωμένου», Χατιζτζέ Σεντίλ, Οζτζάν Ντενίζ και Μπεγκιούμ Κιουτούκ και αποκαλύπτουν σημαντικά πράγματα για το τέλος των ρόλων που υποδύονται.


ΧΑΤΙΤΖΕ ΣΕΝΤΙΛ (ΕΛΙΦ)

«Μένω με αυτούς που αγαπώ»

Μπορείς να μας περιγράψεις την Ελίφ, πώς είναι σαν χαρακτήρας;

«Είναι δύσκολος χαρακτήρας. Είναι μια έξυπνη κοπέλα με αρκετές γνώσεις, που αναγκάστηκε όμως να αφήσει τις σπουδές της στη Νομική λόγω οικονομικών δυσκολιών. Θα έκανε τα πάντα για τη μητέρα και την αδελφή της, ακριβώς επειδή τις αγαπάει πολύ. Ποτέ δεν ερωτεύθηκε και δεν ήξερε τι πάει να πει αγάπη! Είναι κυριολεκτικά σαν ένα πουλί μέσα σε κλουβί».

Στην πορεία όμως ερωτεύεται τον Καχραμάν...

«Είναι κάτι για το οποίο δεν είχε προβλέψει. Η Ελίφ ήταν από τις κοπέλες εκείνες που είχαν άλλες προτεραιότητες στη ζωή τους και πιστή στις παραδόσεις. Δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να ερωτευθεί έναν άνδρα και μάλιστα παντρεμένο».

Τι θα έκανες αν ήσουν στη θέση της Ελίφ;

«Αν ήμουν στη θέση της θα έκανα το ίδιο που κάνει και εκείνη. Θα έψαχνα να βρω μια μέση λύση. Δεν θα άφηνα ποτέ τον άνδρα που αγαπάω!».

Στον νέο κύκλο επεισοδίων τι θα δούμε; Θα προσπαθήσει η Ελίφ να διεκδικήσει το γιο της από τον Καχραμάν και την Ντεφνέ;

«Η Ελίφ πληγώνεται βαθιά όταν ανακαλύπτει πως ο γιος της μεγαλώνει πιστεύοντας πως η μητέρα του είναι κάποια άλλη. Δεν θα επιτρέψει να συνεχιστεί άλλο αυτό και θα κάνει τα πάντα για να τον πάρει ξανά πίσω».

Με τον Καχραμάν πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα;

«Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πολλά, αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι πως η αγάπη τους θα μετατραπεί σε μίσος και κυρίως από την πλευρά της Ελίφ».

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση στο τέλος να είναι ξανά μαζί;

«Αυτό που μπορώ να πω είναι πως η Ελίφ θα μείνει στο τέλος με αυτούς που αγαπάει. Θα δούμε αν ο Καχραμάν θα είναι μέσα σε αυτούς».

Πώς είναι να δουλεύεις με τον Οζτζάν Ντενίζ;

«Είναι ένας πολύ ευαίσθητος, αυστηρός και τελειομανής άνθρωπος. Η δουλειά που κάνει είναι το επίκεντρο της ζωής του. Η πειθαρχία στη δουλειά του έρχεται πρώτη απ’ όλα».



ΟΖΤΖΑΝ ΝΤΕΝΙΖ (ΚΑΧΡΑΜΑΝ)

«Επιτέλους βρίσκω την ευτυχία»

Υποδυόμενος ένα ρόλο, σε ποια στοιχεία δίνεις τη μεγαλύτερη προσοχή σου;

«Δεν μου αρέσουν οι παθητικοί χαρακτήρες. Ο κάθε χαρακτήρας πρέπει να κρύβει μέσα του μια δύναμη και αυτή να μεταδίδεται στον τηλεθεατή».

Λένε πως για τη σειρά πληρώνεστε με 90.000 τουρκικές λίρες το επεισόδιο, ισχύει;

«Η αλήθεια με το τι παίρνουμε και με το τι πιστεύει ο κόσμος ότι παίρνουμε είναι διαφορετική».

Με την Ελίφ πώς θα εξελιχθεί η σχέση σας;

«Θα υπάρξουν πολλές ανατροπές στα νέα επεισόδια και η αλήθεια είναι πως ένας μεγάλος έρωτας θα μετατραπεί σε μίσος, αλλά νομίζω πως στο τέλος ο Καχραμάν θα βρει την ευτυχία που αναζητάει».

Αν ήσουν στη θέση του Καχραμάν πώς θα αντιδρούσες;

«Μάλλον θα ακολουθούσα αυτό που έλεγε η καρδιά μου. Είμαι μονογαμικός τύπος, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, οπότε καλό είναι να μην πω ότι δεν θα έκανα ποτέ ό,τι έκανε εκείνος».

Για την Ντεφνέ ποια είναι τα συναισθήματά του;

«Αν και εκείνη έχει κάνει πολλά λάθη, ωστόσο πιστεύω πως κατά βάθος τη συγχωρεί γιατί τον αγαπάει, ενώ του συμπαραστέκεται πάντα στα προβλήματά του. Δεν νιώθει όμως κανέναν ερωτισμό για εκείνη. Ο Καχραμάν θέλει μόνο την Ελίφ στη ζωή του».

Ομως στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ότι θα παντρευτεί ξανά την Ντεφνέ.

«Θα την παντρευτεί λόγω των παιδιών του...».

Ξεκίνησες την καριέρα σου από το τραγούδι, στην πορεία σε κέρδισε η υποκριτική, ενώ παράλληλα γράφεις και σενάρια.

«Το 2013 κατάφερα και έκανα ταινία το σενάριο που είχα για πάνω από 12-13 χρόνια στο μυαλό μου. Ηταν ένα σημαντικό σημείο της καριέρας μου και αυτό γιατί ήταν τελείως δικό μου».



ΜΠΕΓΚΙΟΥΜ ΚΙΟΥΤΟΥΚ (ΝΤΕΦΝΕ)

«Τραγικό γράφεται το φινάλε μου»

Στην κακή συμπεριφορά της Ντεφνέ παίζει ρόλο και η συμπεριφορά του Καχραμάμ, που κάνει αυτό που θέλει όπως το θέλει;

«Ζούμε σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία και η αλήθεια είναι πως η ιστορία του Καχραμάν και της Ντεφνέ έχει επηρεαστεί από αυτό. Πολλές γυναίκες στη χώρα μας δέχονται σωματική, αλλά και ψυχολογική βία. Ακόμα και οι μορφωμένες γυναίκες χάνουν τις ισορροπίες. Στη σειρά, η πεθερά της Ντεφνέ θέλει πάση θυσία ο γιος της να αποκτήσει αγόρι ώστε να συνεχιστεί το όνομα. Αυτή είναι μια συνηθισμένη κατάσταση στην Ανατολία. Από τη στιγμή λοιπόν που η Ντεφνέ δεν μπορεί να κάνει παιδιά, πέφτει η ιδέα της παρένθετης μητέρας. Η Ντεφνέ νιώθει να απειλείται από την Ελίφ και προκειμένου να μη χάσει τον άνδρα της κάνει συνεχώς λάθη».

Ομως ο κόσμος λέει να φύγει η Ντεφνέ και να μην μπαίνει ανάμεσα στον έρωτα της Ελίφ και του Καχραμάν.

«Ναι, όμως τι γίνεται με τον έρωτα της Ντεφνέ, με την εξαπάτηση που δέχτηκε και εκείνη; Εμένα μου ακούγεται πολύ ενδιαφέρον το να προσπαθεί να κρατήσει τον Καχραμάν».

Τελικά έχει δίκιο η Ελίφ ή η Ντεφνέ;

«Οπως προανέφερα, η Ντεφνέ είναι το θύμα της ιστορίας. Μαθαίνει πως τελικά το παιδί που περιμένει από την παρένθετη μητέρα δεν είναι δικό της και βλέπει ήδη τον άνδρα της να ενδιαφέρεται για μια άλλη γυναίκα».

Αν σε απατούσε ο σύζυγός του πώς θα αντιδρούσες;

«Θα αγωνιζόμουν να τον κρατήσω. Ολες μας έχουμε μια φεμινιστική πλευρά και λέμε “αν μου τύχαινε θα έφευγα”, όμως αν είχα 10 χρόνια σχέση θα κοίταζα και το συναισθηματικό κομμάτι. Είναι πολύ δύσκολο να φύγεις».

Τι τέλος θα ήθελες να είχε η σειρά;

«Θα ήθελα ένα τέλος ευτυχισμένο και όλοι να μπορούσαν να βρουν επιτέλους τη γαλήνη και την ηρεμία που αναζητούν. Θέλω το ίδιο και για την Ντεφνέ, αλλά ξέρω πως δεν πρόκειται να συμβεί γιατί έχει κάνει πολλά άσχημα πράγματα».

Πώς αντιδρούν οι γυναίκες που συνεργάζεσαι με τον Οζτζάν Ντενίζ (Καχραμάν);

«Ολοι, κάθε γυναίκα, με καθέναν από το περιβάλλον μου που μιλάω αγαπούν τον Οζτζάν. Λένε πως είναι πολύ όμορφος, χαρισματικός και έχει υπέροχα μάτια. Επίσης υπάρχουν και πολλές που ζηλεύουν, αν για παράδειγμα ανεβάσω μια κοινή μας φωτογραφία στο Instagram».

Πώς είναι η συνεργασία σου μαζί του;

«Αν και είναι γνωστός σε πολλές χώρες, εκείνος παραμένει ταπεινός. Εχει πολύ καλή καρδιά και δίνει σημασία στο ομαδικό πνεύμα. Είμαι πολύ τυχερή που τον έχω γνωρίσει».

Περίμενες ότι η σειρά θα έχει επιτυχία;

Ημουν σίγουρη για την επιτυχία, οπότε δεν με εξέπληξε αυτό. Η σειρά έχει ένα πολύ καλό καστ ηθοποιών, ικανή παραγωγή και δουλεύουμε άριστα με το σκηνοθέτη. Επίσης και η ιστορία είναι πολύ δυνατή».

Διάβασε περισσότερα στο http://souexoumenea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου