Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: Η νέα καθημερινή σειρά του MEGA στη θέση της τούρκικης σειράς "Στα δίχτυα του πεπρωμένου"


Το «Δαχτυλίδι της φωτιάς», μετά από ένα χρόνο καθυστέρηση, πέρασε στα χέρια τού MEGA και προορίζεται για lead in μετά το τέλος της τουρκικής σειράς «Στα δίχτυα του πεπρωμένου». Το Μεγάλο Kανάλι δεν εξασφάλισε τα δικαιώματα της νέας σεζόν της τουρκικής σειράς και έτσι η Αθηνά Οικονομάκου θα επιστρέψει και πάλι στην τηλεόραση μετά το τέλος της σειράς «Κλεμμένα όνειρα».

Πρόκειται για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Κώστα Βαζάκα («Φιλοδοξίες», «Απαγορευμένη αγάπη», «Απόσταση αναπνοής», «Λατρεμένοι μου γείτονες») στον οποίο ανήκε και το «Ονειρο ήταν» που προβλήθηκε πέρσι στο MEGA, όχι και με τόσο μεγάλη επιτυχία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται μέσα στον Οκτώβριο στις 18.40 και με το τέλος του α΄ κύκλου του σίριαλ «Στα δίχτυα του πεπρωμένου». Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ ο δεύτερος κύκλος έχει ήδη ξεκινήσει στην Τουρκία, στο ΜEGA πήραν την απόφαση να μη στραφούν στη μυθοπλασία εξ Ανατολής. Το «Δαχτυλίδι της φωτιάς» είναι σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα, με πρωταγωνιστές τους Αθηνά Οικονομάκου, Μέμο Μπεγνή, Μαριάννα Καυκαρίδου, Φίλιππο Σοφιανό, Εμιλυ Κολιανδρή κ.ά.




Ενας... επικίνδυνος έρωτας

Η σειρά αποτελεί ένα σύγχρονο ερωτικό δράμα, το οποίο διηγείται την ιστορία της Μαρίνας (Αθηνά Οικονομάκου) που έχασε το σύντροφό της Χρήστο (Μέμος Μπεγνής), πριν από δέκα χρόνια. Η κοπέλα έχει απωθημένα, φοβίες και ψάχνει απεγνωσμένα τον Χρήστο, τον οποίο και εντοπίζει ζωντανό στη Σαντορίνη, λίγες μέρες πριν το γάμο της. Ομως ο Χρήστος δεν την αναγνωρίζει, ενώ έχει πλέον άλλο όνομα. Οταν θα ζήσουν μια νύχτα πάθους, οι αναμνήσεις ξυπνούν. Η μοιραία συνάντησή τους θα ανοίξει τις πόρτες της αντίληψης και για τους δύο. Τώρα πιστεύουν πως τίποτα δεν θα τους σταματήσει για να το ζήσουν. Το ταγκό που χορεύουν δεν είναι στον κήπο της Εδέμ αλλά στη σκιά ενός γιγαντωμένου τέρατος, μέσα σε ένα επικίνδυνο περιβάλλον διεθνών γεωπολιτικών συμφερόντων, τρομοκρατίας και κατασκοπείας. Πώς μπορείς να γλιτώσεις απ’ αυτό όταν γεννήθηκες και μεγάλωσες εκεί μέσα, χωρίς καν να σου το πουν; Πώς να φωνάξεις πως η ειρήνη, ο έρωτας και η αγάπη είναι αυτό που έχουν ανάγκη οι ανθρώπινες ψυχές, ενώ βρίσκεσαι στη μέση ενός αμείλικτου και ακήρυχτου πολέμου, που καταβροχθίζει ό,τι βρει μπροστά του; Τότε είναι που ο Χρήστος και η Μαρίνα θα καταλάβουν πως αν θέλουν να μείνουν ευτυχισμένοι θα πρέπει να παίξουν με τους κανόνες του παιχνιδιού και να ζήσουν τον έρωτά τους μέσα στην κόλαση που τους έριξαν οι ίδιοι οι πατεράδες τους.

ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΡΟΛΟΙ


Η Μαρίνα (Αθηνά Οικονομάκου) είναι κυκλοθυμική. Εχασε το σύντροφό της Χρήστο (Μέμος Μπεγνής) πριν από δέκα χρόνια. Εχει μέλλον που δεν το θέλει χωρίς εκείνον που της έμαθε τι σημαίνει έρωτας. Τον ψάχνει μέσα της, τον ψάχνει παντού, είναι εξαφανισμένος. Και τον βρίσκει λίγες μέρες πριν παντρευτεί. Ζει στη Σαντορίνη. Δεν την αναγνωρίζει, δεν τη θυμάται, έχει άλλο όνομα.

Ο Πάρης (Λευτέρης Ζαμπετάκης) και η Νεφέλη (Ηλέκτρα Φωτιάδου) είναι το ιδανικό ζευγάρι. Εκείνη διάσημη, εκείνος ένας απλός δάσκαλος παιδικών ψυχών. Είναι ο τέλειος σύζυγος, ο τέλειος σύντροφος, ζουν την απόλυτη ευτυχία. Ανατροπή. Ποια είσαι; Με ποια κοιμόμουν τόσο καιρό; Με μια δολοφόνο; Καμιά κατανόηση, καμιά δικαιολογία, ο γάμος τους περνά κρίση.

Η Ελένη (Εμιλυ Κολιανδρή) είναι ερωτευμένη από την εφηβεία με το σύντροφο της κολλητής της. Ομως εκείνος διάλεξε την κολλητή της. Πώς είναι να αγαπάς τη φίλη σου και να υποφέρεις που ο έρωτας της ζωής σου δεν είναι μαζί σου αλλά μαζί της; Είναι σκληρή. Θέλει τον απόλυτο έλεγχο πάνω σε όλους και σε όλα, γιατί δεν την αγάπησε ποτέ κανείς πραγματικά.

Η Σαζέμ (Βαλεντίνα Εσαγιέτ) ήρθε για να σωθεί από τον πόλεμο και τους διωγμούς. Ηρθε για να μείνει αλλά την έπιασαν και θέλουν να τη γυρίσουν πίσω στην κόλαση. Ομως, ποια είναι τελικά;

Ο Πέτρος (Αχιλλέας Γραμματικόπουλους) και ο Δημήτρης (Φίλιππος Σοφιανός) είναι δύο πρώην σύντροφοι στο πεδίο της διεθνούς κατασκοπείας που επιλέγουν στρατόπεδα που συγκρούονται μεταξύ τους. Ο ένας νομίζει πως είναι πατριώτης, ο άλλος πως θα σώσει τον κόσμο σπέρνοντας το θάνατο εκεί που επιβάλλουν οι ανώτερες δυνάμεις. Δύο δαχτυλίδια σε δύο διαφορετικά χέρια.

Διάβασε περισσότερα στο http://souexoumenea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου