Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Καλό κουράγιο! Ο Ερμής ανάδρομος έφτασε: Τι δείχνει για τα ερωτικά σου;

Τι χουνέρια σκαρώνει ο Ερμής ανάδρομος στο Ζυγό στα ερωτικά σου;


Στις 18/9 ο Ερμής που βρίσκεται στο Ζυγό θα γυρίσει ανάδρομος και θα παραμείνει μέχρι τις 10/10. Επειδή όλα γίνονται άνω κάτω κατά την παρουσία του, το παλιό επιστρέφει και το καινούργιο στέλνεται προς άγνωστη κατεύθυνση, μάθε τι μπάχαλο μπορεί να προκαλέσει στα ερωτικά σου και οπλίσου με ψυχραιμία, υπονή και χιούμορ! Καλό κουράγιο!


Κριός
Αν σε βάρεσε η προηγούμενη έκλειψη ή ο Ουρανός κατακούτελα και είπες «Χωρίζουμε», με τον Ερμή ανάδρομο στο Ζυγό θα σε ζώσουν τα φίδια, μήπως έκανες τη μεγαλύτερη βλακεία του αιώνα. Το ίδιο κι αν έριξες χυλόπιτα και είπες ένα «όχι, ευχαριστώ, δε θα πάρω». Εμ, αγάπη μου, όποιος βιάζεται σκοντάφτει! Τώρα που τα ξανασκέφτεσαι, μην ψάξεις τοίχο να κτυπήσεις το κεφάλι σου αλλά κοίτα μήπως σώσεις την κατάσταση, παίρνοντας πρωτοβουλίες για να ξεκινήσεις... επαναδιαπραγμάτευση!

Ταύρος
Πάνω που έκανες κι εσύ χαρά και άνοιξε η όρεξή σου, θα ξαναζήσεις το «τώρα που έγινε η θάλασσα γιαούρτι, μας πήραν τα κουτάλια». Μην ανησυχείς όμως γιατί, παρά τους φόβους σου, εσύ δε φταις που εξαφανίστηκε το άτομο που είχε έρθει πιο κοντά σου! Μπορεί να του έτυχε κάτι, μια υποχρέωση, βρε αδερφέ, ένα έκτακτο περιστατικό! Μην ανησυχείς, κατά τις 11 του άλλου μήνα θα επανέλθει δριμύτερο.

Δίδυμοι
Πότε την Κοκώ, πότε την Κική, πότε Βούδας, πότε Κούδας, πάτα τώρα ένα pause και ξανασκέψου τι θέλεις γιατί με τόσες στροφές που θα κάνεις θα ζαλίσεις κόσμο και κοσμάκη και οι δραμαμίνες θα προσφέρονται άμα τη εμφανίσει σου. Μην πιεστείς! Έχεις χρόνο να καταλήξεις! Δεν μπορείς; Ε, τότε συνέχισε να παίζεις σε διπλό ταμπλό, χωρίς υποσχέσεις και δεσμεύσεις μέχρι να γυρίσει ο Ερμής ορθόδρομος, και αν δεν γίνεις τσακωτός, βλέπεις τι θα κάνεις!

Καρκίνος
Το «Είπα να φύγω να μην πονάω άλλο πια» θα παίζει συνεχώς στο τέρμα μέσα σου και μπορεί να σκεφτείς και το απονενοημένο διάβημα, μπας και σωθείς αλλά τη συνέχεια του τραγουδιού δεν την ξέρεις; «Μα πού να πάω, που σ' αγαπώ τόσο πολύ...» Έλα μου ντε; Πού θα πας, Αφού ακόμα λιώνεις από έρωτα και δεν είσαι έτοιμος για το μεγάλο «αντίο»! Γι' αυτό, πάρε μια – δυο αλλαξιές σε ένα σακβουαγιάζ, πήγαινε κάπου, έστω στο σπίτι των γονιών σου και άσε χώρο και χρόνο και σε σένα και το έτερο ήμισυ. Μην ξεκουβαλάς τσάμπα, εφόσον οσονούπω θα ξαναγυρίσεις!

Λέων
Κάτι από πύργο της Βαβέλ θα βιώσεις αυτήν την περίοδο αφού άλλο λες, άλλο καταλαβαίνει το πρόσωπο κι άλλο γίνεται τελικά που θα σε κάνει να ενίστασαι και να απορείς «Φταίω εγώ; Μήπως δε μιλάω Ελληνικά;»! Όχι, δε φταις! Άλλος είναι ο υπαίτιος, αλλά και μια επανάληψη δε θα σε βλάψει! Και μη σκεφτείς να πας ταξιδάκι να ξαναφουντώσεις τον έρωτά σου γιατί με τόσες αναποδιές που θα σας τύχουν, δε θα μιλιέστε κατά την επιστροφή. Άντε μέχρι τη θεία Ευανθία στο χωριό κι αυτό για μια μέρα...

Παρθένος
Θυμάσαι ένα άτομο που είχε αποτύχει από διάφορα crash tests που το υπέβαλες και το άφησες μετεξεταστέο; Ε λοιπόν, αυτό ακόμα δεν μπορεί να σε ξεχάσει κι είναι πολύ πιθανό να κάνει ξανά την εμφάνισή του στη ζωή σου, έχοντας διαβάσει καλύτερα το μάθημά του και να σε πείσει να το αφήσεις να περάσει την τάξη μετά από επανεξέταση. Φρόντισε, επίσης, να μην τα πάρεις με το έτερο ήμισυ, αν σκάσει λογαριασμός απλήρωτος, γιατί όντως μπορεί να τον είχε τακτοποιήσει αλλά από κάποιο μπέρδεμα να μην περάστηκε η πληρωμή! Αν υπάρχει η απόδειξη, όλα καλά!

Ζυγός
Ήσουν που ήσουν αναποφάσιστος, φαντάσου τώρα με Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου πώς θα γίνεις. Το κρυφτούλι θα συνεχιστεί ανάμεσα σε σένα κι ένα άτομο αλλά είναι πιθανό κάποια στιγμή άμεσα να σου φωνάξει «φτου ξελευτερία» και να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, αφού πλέον θα έχει κουραστεί. Για να το προλάβεις και να μην τα... ξαναφυλάς, προφασίσου μια δικαιολογία και δεσμεύσου ότι θα απαντήσεις οριστικά μετά τις 10η Οκτωβρίου. Επιπλέον, αν επανεμφανιστούν κάποια θέματα με το ταίρι σου, φρόντισε να τα λύσεις οριστικά ακόμα κι αν χαλάσει το αρμονικό κλίμα. Δεν ανήκεις στην ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ, σε σχέση είσαι.

Σκορπιός
Ενδεχομένως να κολλήσεις με παρελθοντικές καταστάσεις και να αρχίσεις να σκαλίζεις τα παλιά αλλά μην το κάνεις, εκτός αν είσαι αρχαιολόγος! Και ναι, όσο σίγουρος κι αν αισθάνεσαι τώρα, υπάρχει περίπτωση να σε πιάσουν οι τύψεις σου και να αρχίσεις να πιστεύεις ότι ήσουν πολύ σκληρός με ένα άτομο και το αδίκησες, αλλά όντως έτσι ήταν; Για ψάξ' το λίγο. Μήπως αντί να μετανιώνεις, θα έπρεπε να πανηγυρίζεις που το ξεφορτώθηκες; Πάντως, αν πραγματικά έφταιγες, ένα «συγγνώμη» πρέπει να το πεις, έστω για να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου!

Τοξότης
Είναι πιθανό να σε θυμηθεί ένας πρώην και να γυρίσει ταπεινωμένος και καταφρονεμένος, ζητώντας σου να τον συγχωρέσεις. Επίσης, δεν αποκλείεται ή να ξαναθυμηθείς εσύ το άτομο που έκανε την καρδιά σου να παίξει ταμπούρλο για πρώτη φορά και να αρχίσεις να το αναζητάς ή εκεί που ήσουν έτοιμος για άλλες πολιτείες ερωτικές, να κάνεις μεταβολή και να γυρίσεις πίσω γιατί πάνω που έλυνες τους κάβους θα διαπιστώσεις ότι δεν είχες τις απαραίτητες προμήθειες. Αφού ό, τι κι αν κάνεις, μετά θα αλλάξεις γνώμη (εγγύηση!), μην κάνεις τίποτα! Βγες με την παρέα σου, χαλάρωσε κι όπως έρθουν τα πράγματα.

Αιγόκερως
Άντε να πείσεις με τον Ερμή ανάδρομο ότι είσαι ένας σοβαρό, ώριμο και συνεπές άτομο που ο λόγος του είναι συμβόλαιο. Τόσα πήγαινε – έλα ούτε τρόλεϊ δεν κάνει. Από αποφάσεις δε, κάθε μέρα θα παίρνεις και μια που εντελώς συμπτωματικά θα ακυρώνει την άλλη. Αποδέξου επιτέλους ότι ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει ένα πρώην σου κι άσε τις δηλώσεις γιατί δεν σε πιστεύει κανένας. Επειδή πας να τρελαθείς εσύ, δε θα τρελάνεις και όποιον βρίσκεται δίπλα σου. Ασχολήσου με αυτό που ξέρεις καλύτερα, τη δουλειά σου που κι εκεί θα προκύψουν άλλα «κουλά» και δε θα προλαβαίνεις ούτε «Κύριε Ελέησον» να πεις.

Υδροχόος
Σε βλέπω! Άσε κάτω το τηλέφωνο, διέγραψε το μήνυμα, βάλε την ατζέντα στο συρτάρι και ξέχνα τις παλιές σου αγάπες. Ναι, ναι σίγουρα αυτό που σε καίει είναι να μάθεις τι κάνουν κι αν είναι καλά στην υγεία τους, όχι ότι ξέμεινες από... επιλογές. Κάνε κι εσύ τον απολογισμό σου επιτέλους! Πάντως, δεν αποκλείεται πλάκα-πλάκα να συναντήσεις τυχαία κάποιο άτομο από το παρελθόν σου και να ξαναφουντώσει η επιθυμία σας ή να αρχίσεις να σκέφτεσαι ένα άλλο που γνώρισες πρόσφατα και να φας τη γη να το αναζητήσεις.

Ιχθύες
Το να αλλάξεις γνώμη και να μην προχωρήσεις ένα ειδύλλιο λόγω... ασυμφωνίας χαρακτήρων, και φυσιολογικό είναι και το πιο πιθανό αυτή την εποχή! Το θέμα είναι να το αναφέρεις απ' έξω απ' έξω και να μην ανοίξει ξαφνικά η γη να σε καταπιεί. Η φυγή δεν είναι λύση γιατί άθελά σου θα προκαλέσεις αυτό που προσπαθείς να αποφύγεις, ένταση και θυμό! Με το δίκιο του μετά το άλλο άτομο όπου σταθεί κι όπου βρεθεί να σου σέρνει τα εξ αμάξης! Άσε που μπορεί να έχετε και κοινούς γνωστούς και να σε κάνει ρεζίλι... Κι άντε μετά να πείσεις ότι δεν «ήπιες τα τσιγάρα σου, χόρτασες τη μάρκα σου και αλλάζεις τώρα τον καπνό σου, άλλη αγάπη έπιασες κι αυτό το πέταξες σαν το αποτσίγαρό σου.»...


Πηγή: http://www.astrology.gr/

Διάβασε περισσότερα στο http://souexoumenea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου