Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΙΟΣΕΜ ΣΟΥΛΤΑΝΑ Kosem Sultan: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Ελλάδα. Δες φωτογραφίες & video!


Πρώτο το http://souexoumenea.blogspot.gr/ σας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα τουρκική σειρά “Κιοσέμ Σουλτάνα” που αναμένεται να ξεκινήσει να παίζει στο STAR TV της Τουρκίας στα μέσα Οκτωβρίου. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και μάλιστα από την ιδιαίτερη πατρίδα της Σουλτάνας που κυρίευσε την Οθωμανική Αυτοκρατορία... την Ελλάδα!

Διάβασε επίσης:
Ποια ελληνίδα ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε πολυαναμενόμενη τούρκικη παραγωγή 



Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν τα πρώτα γυρίσματα για τη νέα τουρκική σειρά “Κιοσέμ Σουλτάνα” που θα προβληθεί στα μέσα Οκτωβρίου στο STAR TV της Τουρκίας. Εναν χρόνο μετά το τέλος της σειράς “Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής”, η τουρκική εταιρία παραγωγής Tims αποφάσισε να βγάλει στον αέρα ακόμα μία ιστορική σειρά. Επί έναν χρόνο ακούγονταν διάφορα σενάρια ως προς το ποια θα είναι η πρωταγωνίστρια, αλλά τελικά η Μπερέν Σάατ θα είναι εκείνη που θα ενσαρκώσει τη Σουλτάνα που κυρίευσε την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

H ηθοποιός θα εμφανιστεί στη σειρά από το ένατο επεισόδιο και μετά, αφού μέχρι το όγδοο η ιστορία θα αφορά στα παιδικά της χρόνια, αλλά και στο πώς κατέληξε στο χαρέμι του Σουλτάνου Αχμέτ Α'. Λίγοι γνωρίζουν ότι η Κιοσέμ προτού γίνει Σουλτάνα ήταν Ελληνίδα κόρη ιερέα και το πραγματικό της όνομα ήταν Αναστασία. Οι γνώμες διίστανται ως προς την καταγωγή της αφού κάποιοι υποστηρίζουν πως καταγόταν από την Τήνο και άλλοι από τη Χίο. Ωστόσο οι ιθύνοντες της σειράς αποφάσισαν να κάνουν τα γυρίσματα στη Χίο και το souexoumenea.blogspot.gr/ εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια. Απολαύστε το...






Δες το video από τα γυρίσματα της σειράς στα Μεστά Χίου:



Διάβασε περισσότερα στο http://souexoumenea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου