Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΡΟΥΑ ΜΑΤ 2ος κύκλος - Τα 5 πρώτα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση


Το «Ρουά Ματ» επιστρέφει σύντομα και πάλι στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τις εξελίξεις του β΄ κύκλου να κόβουν την ανάσα. Το souexoumenea.blogspot.com σας αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα όσα θα δούμε στα 5 πρώτα επεισόδια!

Το φινάλε της αγαπημένης σειράς συνοδευόταν από μια σειρά ερωτηματικών σχετικά με το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία των ηρώων. Η έκπληξη και η ανατροπή μας περιμένει από τα πρώτα δευτερόλεπτα του δεύτερου κύκλου, όπου καινούριοι ήρωες έρχονται για να μπερδευτούν με τους παλιούς και την «τράπουλα» να ανακατεύεται ξανά…



Δες το trailer:



ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 19:30 στον ΑΝΤ1
Posted by Ρουά Ματ - ΑΝΤ1 on Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

Ο πυροβολισμός του Ανδρέα!

Οι τίτλοι τέλους του προηγούμενου κύκλου έπεσαν με τον Ανδρέα να σημαδεύει με το όπλο του τον Φίλιππο και τη Μαρία. Εκεί βρίσκονται και ο Μάξιμος με τη Ρουμπίνη, ώστε να αποτρέψουν τον πρώτο. Εκείνος όμως είναι ανένδοτος και τραβάει τη σκανδάλη, όπου πυροβολεί τη Ρεγγίνα. Μια κοπέλα που περνούσε τυχαία από το οπτικό του πεδίο την ώρα που τράβηξε τη σκανδάλη του όπλου του στοχεύοντας τον Φίλιππο και τη Μαρία. Ο άντρας πανικοβάλλεται από την πράξη του και το βάζει στα πόδια, φοβούμενος για το τι πρόκειται να συμβεί. Γρήγορα όμως συνειδητοποιεί ότι αν τον βρει η αστυνομία θα χάσει μια για πάντα τη Μαρία και την κόρη του, Νεφέλη. Ετσι παίρνει την γενναία απόφαση να παραδοθεί μόνος του. Εν τω μεταξύ, η Ρεγγίνα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου πέφτει σε κώμα. Στη συνέχεια η Μαρία επισκέπτεται τον Ανδρέα στη φυλακή και του ζητά να χωρίσουν εξαιτίας όλων όσων έχουν προηγηθεί, αλλά αυτός είναι ανένδοτος. Μέχρι που τον επισκέπτεται ο εραστής της γυναίκας του και τον προειδοποιεί πως «αν δεν δώσεις στη Μαρία το διαζύγιο με το καλό, θα αποκαλύψω όλα όσα ξέρω για τις παράνομες δραστηριότητές σου».

Επίσης, στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Μιχαήλ να φεύγει εντελώς ξαφνικά από το σπίτι του, αφήνοντας την Παυλίνα άναυδη. Οπως θα δούμε, ο άντρας ειδοποιείται πως του έχει γίνει καταγγελία για σωματεμπορία από κάποια κοπέλα και κινδυνεύει με φυλάκιση για κακούργημα.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης τσακώνεται με το σκηνοθέτη της εκπομπής για την αγγελία που είχε βάλει και τη γυναίκα που εμφανίστηκε. «Ζήτησα μια σεφ με συγκεκριμένες προδιαγραφές. Και αυτή δεν τις έχει!», του τονίζει ο Δημήτρης, με το σκηνοθέτη να προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Εν τέλει ο γοητευτικός σεφ αναγκάζεται να προσλάβει για sous chef την Ηρώ, που με τον τρόπο της καταφέρνει αυτό που θέλει.

Από την άλλη, ο θάνατος της Βίκυς έχει διαλύσει την Ιωάννα που έχει τύψεις γιατί δεν πίστεψε πως η αδελφή της κινδύνευε πραγματικά. Την ίδια στιγμή, ο Μάξιμος θέλει να χωρίσει με την Ιωάννα, αλλά η Ρουμπίνη έχει αντιρρήσεις γιατί η ψυχολογική κατάστασή της με το θάνατο της αδελφής της είναι άθλια. Παράλληλα, η τελευταία αποφασίζει με τη Μαρία να ανοίξουν τη διαφημιστική εταιρεία.


Η γνωριμία Δημήτρη-Ρεγγίνας

Ο Μιχαήλ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του με την καταγγελία που του έχει γίνει και δεν αργεί να φτάσει στα άκρα, όταν η κοπέλα που του έκανε τη μήνυση, η Ευδοκία, τον απειλεί ότι θα τον διαβάλλει σε όλο το νησί!

Πλέον ο Σάββας έχει μετακομίσει σε καινούριο σπίτι και γνωρίζει το γείτονά του τον Μίλτο, με μια φιλία να έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προδιαγραφές. Εκεί οι δύο γείτονες έρχονται όλο και πιο κοντά. Ειδικότερα όταν ο Σάββας προθυμοποιείται να φτιάξει το αμάξι του Μίλτου που χάλασε… Μάλιστα, ο τελευταίος για να του ανταποδώσει τη χάρη, τον βγάζει για φαγητό.

Η Ρεγγίνα δείχνει να συνέρχεται από το κώμα που είχε πέσει και γνωρίζεται εντελώς ξαφνικά με τον Δημήτρη. Εκείνος γοητεύεται από την παρουσία της γυναίκας και την επισκέπτεται στο νοσοκομείο.

Η Παυλίνα περιμένει δίδυμα

Η Μαρία αποφασίζει να επισκεφθεί για ακόμη μια φορά τον Ανδρέα στη φυλακή, προκειμένου να εξασφαλίσει το διαζύγιό της. Εκείνος δεν δείχνει να πτοείται από τις απειλές-προειδοποιήσεις του Φίλιππου και οργανώνει τα δικά του σχέδια.

Την ίδια στιγμή η Ηρώ, η σεφ που προσέλαβε ο Δημήτρης, τελεί χρέη διευθύντριας στο εστιατόριό του και συνεχίζει να στήνει την πλεκτάνη της εναντίον του. Κάπως έτσι κάνει πρόταση στον Κώστα να πάρει τη θέση του στην τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Μιχαήλ προσπαθεί να κρατήσει κρυφή από την Παυλίνα την ιστορία με την καταγγελία για σωματεμπορία, ώστε μην ταραχτεί και έχει επιπλοκές στην εγκυμοσύνη. Ωστόσο, το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει τον τελικό υπέρηχο για να δουν το παιδί και μαθαίνουν πως περιμένουν δίδυμα. Παράλληλα μαθαίνει πως αναλαμβάνει μια νέα θέση στην εταιρεία της Ρουμπίνης.

Το σχέδιο καταστροφής του Μιχαήλ

Το σχέδιο αυτών που θέλουν να εξοντώσουν τον Μιχαήλ φαίνεται ότι θα το πετύχουν, τη στιγμή που ο άνθρωπός τους, η Ευδοκία, πιάνει δουλειά στην εταιρεία της Ιωάννας. Εκεί καταφέρνει από την πρώτη στιγμή να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις με τις ικανότητες της. Εν τω μεταξύ, η Παυλίνα πιέζει τον Μιχαήλ να την παντρευτεί πριν γεννήσει.

Η Ηρώ πείθει τον Δημήτρη να ονομάσουν μια συνταγή «Πιάτο της Ηρώς» και πλησιάζει τον Κώστα με σκοπό να εμφανιστεί στην εκπομπή του Δημήτρη. Την ίδια στιγμή αυτός πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού η Ρεγγίνα παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και η σχέση τους εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς.

Ο Μάξιμος λέει στην Ιωάννα πως θα λείψει δύο μέρες στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, αλλά στην πραγματικότητα μένει στην Κύπρο μαζί με τη Ρουμπίνη.

Η Ιωάννα μαθαίνει την αλήθεια!

Η Ευδοκία καταφέρνει να ενταχθεί κανονικά στο εργοστάσιο αφήνοντας τον Μιχαήλ ανυποψίαστο για την πραγματική της ταυτότητα. Ο Μάξιμος με τη Ρουμπίνη ενώ σχεδιάζουν να περάσουν τρεις μέρες ολομόναχοι, κρυφά από την Ιωάννα, καταλαβαίνουν ότι αυτό που κάνουν είναι λάθος και αποφασίζουν να της πουν όλη την αλήθεια!

Παράλληλα, η Μαρία και ο Φίλιππος κανονίζουν τα επόμενα σχέδιά τους, τώρα που ο Ανδρέας είναι στη φυλακή. Ένα από αυτά είναι να πουν στη μικρή Νεφέλη την αλήθεια για το ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας της. Οντας απρόσεκτοι, η Νεφέλη κρυφακούει και μαθαίνει όλη την αλήθεια…

Διάβασε περισσότερα στο http://souexoumenea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου