Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΟΥΑ ΜΑΤ: Η Ιωάννα βάφει τα χέρια της με αίμα



Ο δεύτερος κύκλος του «Ρουά Ματ» επιφυλάσσει νέες και καταιγιστικές εξελίξεις στις ζωές των ηρώων. Μια από αυτές που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα είναι ο νέος έρωτας του Δημήτρη και το σχέδιο εκδίκησης που οργανώνει η Ιωάννα...



Στο τελευταίο επεισόδιο του προηγούμενου κύκλου η Ιωάννα κάνει έφοδο στο σπίτι του Μάξιμου, προκειμένου να τον πιάσει στα πράσα με τη Ρουμπίνη. Το σχέδιό της όμως δεν πετυχαίνει, αφού ο Δημήτρης έχει προλάβει να ενημερώσει σχετικά τον καλό του φίλο και ταυτόχρονα να προστατεύσει την πρώτη για να μην πληγωθεί. Παρ' όλα αυτά οι πράξεις του άντρα έχουν τις ακριβώς αντίθετες συνέπειες, αφού η Ιωάννα του τονίσει σε όλους τους τόνους: «Τι είναι αυτό που θέλεις, ρε Δημήτρη, τελικά; Ξέρεις τι θέλεις; Δεν θέλω να σε ξαναδώ στα μάτια μου... ποτέ!»


Στα νέα επεισόδια οι σχέσεις Δημήτρη και Ιωάννας φαίνεται να ξαναγίνονται όπως πριν και μοιάζουν αποφασισμένοι να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους, αφήνοντας πίσω ό,τι τους πλήγωσε και τους πόνεσε. Γρήγορα όμως τα πράγματα θα πάρουν διαφορετική τροπή απ' αυτή που περίμεναν. Κι αυτό γιατί κάνει την εμφάνιση της η 27χρονη Ρεγγίνα που εργάζεται στο Νησί της Αφροδίτης ως κτηνίατρος. Μια τυχαία γνωριμία με τον Δημήτρη γίνεται αφορμή για την αρχή ενός νέου ερωτικού ειδυλλίου, που θα δημιουργήσει προβλήματα και αναταραχές στην καθημερινότητά τους. Βλέπετε κάθε μέρα που περνά οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά, με τη νεαρή κοπέλα να προσελκύει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον του. Αυτή η σχέση όμως προκαλεί και κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά του άντρα απέναντι στην Ιωάννα, η οποία προσπαθεί να μάθει με τον τρόπο της τι ακριβώς συμβαίνει. «Αν είσαι ερωτευμένος, μην ντρέπεσαι να μας το πεις» του λέει αυτή για να πάρει την απάντηση «Δεν ντρέπομαι». Φυσικά αυτή την απάντηση η τελευταία δεν την αφήνει έτσι και συνεχίζει: «Είσαι ερωτευμένος;» με τον Δημήτρη να της απαντά ορθά κοφτά: «Ναι, είμαι!»

Εν τω μεταξύ η Ιωάννα εξακολουθεί να νομίζει ότι ο Δημήτρης είναι δικός της, αγνοώντας όσα συμβαίνουν μέσα του και το ερωτικό δίλημμα που έχει να αντιμετωπίσει. Ωστόσο ο άντρας εξακολουθεί να 'ναι μπερδεμένος, αλλά ζει πολύ έντονες στιγμές πάθους με τη Ρεγγίνα.


Η Ιωάννα μαθαίνει την αλήθεια!

Ο Δημήτρης είναι πιο μπερδεμένος από ποτέ. Από τη μια έχει την Ιωάννα που την αγαπά όσο τίποτε άλλο στη ζωή του και από την άλλη η γοητεία της Ρεγγίνας δεν τον αφήνει να αντισταθεί. Η σχέση τους εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς και δεν αργεί η μέρα που κοιμούνται μαζί, χωρίς να μετανιώνουν γι' αυτό που έκαναν. Όλα αυτά μέχρι που πηγαίνει στο σπίτι του η Ιωάννα και βλέπει την 27χρονη κτηνίατρο να φοράει μόνο ένα λευκό πουκάμισό του. Η Ιωάννα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και αισθάνεται γι' ακόμη μια φορά προδομένη. Δεν ξέρει πώς να αντιδράσει, αλλά σίγουρα δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Κάπως έτσι αποφασίζει να πάρει τα μέτρα της. Λίγες μέρες μετά η Ρεγγίνα έχει ένα σοβαρό ατύχημα και τη βρίσκουν αιμόφυρτη στο δρόμο. Ο άντρας ανησυχεί για την κατάστασή της και βρίσκεται συνεχώς στο πλάι της, ενώ οι υποψίες στρέφονται όλες στην Ιωάννα που δείχνει να χάνει τις ισορροπίες...

Διαβάστε περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου