Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ: Το φινάλε της σειράς σε φωτορομάντζο


Η Ελίφ μετά την προδοσία που ένιωσε βλέποντας τον Καχραμάν να συνεχίζει τη ζωή του με την Ντεφνέ αποφασίζει να παντρευτεί με τον Μακσούτ με την προϋπόθεση όμως ότι θα τη βοηθήσει να πάρει πίσω το γιο της.
Η μεγάλη μέρα της επιστροφής έχει φτάσει και η εμφάνιση της ζωντανής Ελίφ μπροστά στην οικογένεια προκαλεί σοκ, στο τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς «Στα δίχτυα του πεπρωμένου».


Το ατύχημα της Ελίφ που έστησαν η Ντεφνέ με τον Μακσούτ, ώστε να προωθήσουν τα συμφέροντά τους, έχει επηρεάσει άρδην τις ζωές τόσο της κοπέλας όσο και του Καχραμάν. Εκείνος για αρκετό καιρό μετά το ατύχημα δεν σταμάτησε να την ψάχνει και να την αναζητά, όμως το γεγονός ότι δεν βρέθηκε ποτέ το σώμα της, την έκανε και επίσημα νεκρή. Δύο χρόνια μετά από εκείνη τη μοιραία μέρα που χωρίστηκαν για πάντα, ο Καχραμάν έχει συνεχίσει τη ζωή του, χωρίς όμως ποτέ να έχει σταματήσει να σκέφτεται τη «νεκρή» γυναίκα του και μητέρα του γιου του, του μικρού Τοπράκ. Στο διάστημα αυτό, η Ντεφνέ βρήκε την τέλεια ευκαιρία για να πλησιάσει ξανά τον πρώην άνδρα της, αφού παράλληλα μεγαλώνει την κόρη που απέκτησαν μαζί, αλλά και τον Τοπράκ. Αυτό έχει κάνει τον επιχειρηματία να την εκτιμήσει ξανά. Μάλιστα εκείνος αποφασίζει να την παντρευτεί και πάλι...




Την ίδια ώρα και η Ελίφ ζει την απόλυτη φρίκη στα χέρια του Μακσούτ, ο οποίος θέλει διακαώς να την κάνει δική του και έτσι την κρατάει φυλακισμένη με το ζόρι. Τι κι αν εκείνη τον παρακαλάει ότι θέλει να συναντήσει ξανά τον Καχραμάν και το γιο τους, εκείνος κάνει τα πάντα για να εμποδίσει μια τέτοια εξέλιξη. Η Ελίφ είναι σαν αγρίμι και εκείνος βρίσκει πως η μόνη λύση για να ηρεμήσει είναι να συναντήσει κάποιον δικό της, και αυτός δεν είναι άλλος από τη μητέρα της. Μητέρα και κόρη συναντιούνται ξανά έπειτα από δύο χρόνια και η μία πέφτει στην αγκαλιά της άλλης. Η Ελίφ μαθαίνει για το γάμο του Καχραμάν και της Ντεφνέ και δεν πιστεύει πως ο άνδρας που αγάπησε και πίστεψε την πρόδωσε με αυτό τον τρόπο. Ο Μακσούτ την πάει έξω από την έπαυλη και της δείχνει τον Καχραμάν και την Ντεφνέ να παίζουν με τα παιδιά σαν να μην συνέβη ποτέ τίποτα. Η ίδια νιώθει κουρέλι.

-Ο γιος μου μεγαλώνει και πιστεύει πως η Ντεφνέ είναι η μητέρα του, λέει στη μητέρα της, αλλά εκείνη προσπαθεί να την αποτρέψει από το να τον διεκδικήσει, αφού εκείνοι έχουν λεφτά και δύναμη.

-Παντρέψου με και μαζί θα πάρουμε πίσω τον Τοπράκ, της λέει ο Μακσούτ και εκείνη δεν έχει παρά να δεχτεί, ενώ εκείνος αποφασίζει να κάνει μία τεράστια επένδυση στην οικογενειακή επιχείρηση του Καχραμάν με τη βοήθεια του Γιακούπ, που θέλει να εκδικηθεί τον αδελφό του.

Η συνάντηση της Ελίφ με την Ντεφνέ

Ο μικρός Τοπράκ αρρωσταίνει και είναι στο νοσοκομείο, όταν η Ελίφ το μαθαίνει και κρυφά πάει να τον δει με τη βοήθεια του Μακσούτ. Κάποια στιγμή εκείνος της λέει να φύγουν καθώς υπάρχει κίνδυνος να τη δει κάποιος. Εκείνη φιλάει το γιο της και φεύγουν. Καθώς μπαίνουν στο ασανσέρ, η Ντεφνέ βγαίνει από το γραφείο του γιατρού και αναγνωρίζει τη φιγούρα της Ελίφ. Σαστισμένη τρέχει στο δωμάτιο να δει αν ο μικρός είναι εκεί και μετά τρέχοντας κατεβαίνει στην είσοδο, αλλά προλαβαίνει μόνο να δει τις πινακίδες από το αυτοκίνητο του Μακσούτ. Η ίδια είναι πεπεισμένη πια πως η αντίζηλός της είναι ζωντανή. Την επόμενη μέρα η Ντεφνέ παρακολουθεί το ίδιο αυτοκίνητο που είχε δει έξω από το νοσοκομείο και βλέπει σε ποια έπαυλη μπαίνει. Παρόλο που προσπαθεί να μάθει ποιος μένει, δεν τα καταφέρνει κι έτσι το βράδυ αποφασίζει να πάει ξανά. Ομως παθαίνει σοκ όταν βλέπει την Ελίφ να στέκεται μπροστά της ζωντανή! Οι άνδρες της ασφάλειας όμως την τσακώνουν, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να μιλήσει μαζί της.

-Τι σκοπό έχεις; Γιατί κρύβεσαι, ρωτάει η Ντεφνέ.

-Είμαι μπροστά σου, στο σπίτι μου, ζωντανή, έχοντας μέσα μου αίμα ακόμα! Τι θα κάνεις άραγε; Θα ολοκληρώσεις αυτή τη δουλειά; Ξέρω ότι ο Ιμπραήμ πήρε λεφτά για να με σκοτώσει! Κατάλαβα όμως γιατί το έκανες! Για να πάρεις τον Καχραμάν και το γιο μου, ξέρω όλα όσα έκανες, της λέει η Ελίφ.

-Φύγε! Πλέον με τον Καχραμάν είμαστε ευτυχισμένοι με τα παιδιά μας! Αργότερα εκείνη επιστρέφει στο σπίτι και αποκαλύπτει στην Κιγιμέτ:

-Η Ελίφ ζει, λέει και εκείνη σοκάρεται. Την επόμενη μέρα η Κιγιμέτ πάει στο σπίτι του Μακσούτ, αλλά εκεί βρίσκεται η Σουλτάν, η οποία της λέει πως η Ελίφ έχει πια παντρευτεί με τον Μασκούτ. Ομως η Ντεφνέ έχει αμφιβολίες και πάει ξανά στο σπίτι της Ελίφ.

-Δεν πρόκειται να μου πάρεις τον Καχραμάν και τον Τοπράκ, εγώ τον μεγάλωσα και με θεωρεί μητέρα του, λέει η Ντεφνέ.







Διάβασε περισσότερα στο http://souexoumenea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου