Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Ρουά Ματ: Πότε ξεκινά η προβολή του 2ου κύκλου στον ANT1


Η επόμενη κίνηση #RouaMat θα γίνει την Δευτέρα 5/10 στις 17.45 #ant1 #Season2

ΡΟΥΑ ΜΑΤ Επεισόδιο 205 - Δείτε το 1ο επεισόδιο της 2ης σεζόν

ΡΟΥΑ ΜΑΤ 2ος κύκλος - Επεισόδια 210 - 214. Τα 10 πρώτα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση

ΡΟΥΑ ΜΑΤ 2ος κύκλος - Επεισόδια 205 - 209. Τα 5 πρώτα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση

ΡΟΥΑ ΜΑΤ 2ος κύκλος - Τα 5 πρώτα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΟΥΑ ΜΑΤ: Η Ιωάννα βάφει τα χέρια της με αίμα

Διάβασε περισσότερα στο http://souexoumenea.blogspot.gr/

Κλαίει ο άγγελος μου - Καινούριο τραγούδι από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη! Ακούστε το εδώ!


Κλαίει ο άγγελος μου - Καινούριο τραγούδι από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη! 

Πώς να αυξήσετε τη φερριτίνη στο αίμα σας- Για να μην κινδυνεύετε από αναιμία


Με ποιους τρόπους μπορείτε να αυξήσετε το επίπεδο φερριτίνης στο σώμα σας;

Tί να σημαίνει ότι δεν έχετε αρκετά αποθέματα σιδήρου στον οργανισμό σας και άρα να κινδυνεύετε από αναιμία.

Για να αυξήσετε το επίπεδο φερριτίνης στο σώμα σας, πρέπει να επιλέξετε τροφές πλούσιες σε σίδηρο.

Τροφές πλούσιες σε σίδηρο

«Παντρεύτηκε η Ελένη Μενεγάκη» [video]

Τι αποκάλυψε εκπομπή για τον μυστικό γάμο της Ελένης Μενεγάκη;


Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα το καλοκαίρι στην Ανδρο, σύμφωνα με την εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: Η νέα καθημερινή σειρά του MEGA στη θέση της τούρκικης σειράς "Στα δίχτυα του πεπρωμένου"


Το «Δαχτυλίδι της φωτιάς», μετά από ένα χρόνο καθυστέρηση, πέρασε στα χέρια τού MEGA και προορίζεται για lead in μετά το τέλος της τουρκικής σειράς «Στα δίχτυα του πεπρωμένου». Το Μεγάλο Kανάλι δεν εξασφάλισε τα δικαιώματα της νέας σεζόν της τουρκικής σειράς και έτσι η Αθηνά Οικονομάκου θα επιστρέψει και πάλι στην τηλεόραση μετά το τέλος της σειράς «Κλεμμένα όνειρα».

Πρόκειται για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Κώστα Βαζάκα («Φιλοδοξίες», «Απαγορευμένη αγάπη», «Απόσταση αναπνοής», «Λατρεμένοι μου γείτονες») στον οποίο ανήκε και το «Ονειρο ήταν» που προβλήθηκε πέρσι στο MEGA, όχι και με τόσο μεγάλη επιτυχία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται μέσα στον Οκτώβριο στις 18.40 και με το τέλος του α΄ κύκλου του σίριαλ «Στα δίχτυα του πεπρωμένου». Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ ο δεύτερος κύκλος έχει ήδη ξεκινήσει στην Τουρκία, στο ΜEGA πήραν την απόφαση να μη στραφούν στη μυθοπλασία εξ Ανατολής. Το «Δαχτυλίδι της φωτιάς» είναι σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα, με πρωταγωνιστές τους Αθηνά Οικονομάκου, Μέμο Μπεγνή, Μαριάννα Καυκαρίδου, Φίλιππο Σοφιανό, Εμιλυ Κολιανδρή κ.ά.

Δύο ξένοι: Ο τρίτος κύκλος που δεν είδαμε ποτέ


Οι Δύο Ξένοι ήταν μια ρομαντική και άκρως επιτυχημένη κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτριου Αποστόλου που προβλήθηκε στο Mega Channel την περίοδο 1997 – 1999.
Η σειρά έκανε και κάνει ρεκόρ επαναλήψεων!

Αποτελείται από 59 επεισόδια αλλά στις επαναλήψεις του καναλιού προβάλλονται τα 58, καθώς το ένα από αυτά δεν έχει ξαναπαιχτεί λόγω της άσχημης γλώσσας που περιέχει.
Η σειρά επίσης έχει και μια τηλεταινία με αφορμή τον 3ο κύκλο που δεν προβλήθηκε ποτέ.
Επίσημα είχε ανακοινωθεί ότι η σειρά θα συνεχιστεί για τρίτη σεζόν και όταν τελικά αναβλήθηκε, βγήκαν διάφορα σενάρια για το τι θα γινόταν.

Αυτός είναι ο λόγος που το τέλος ήταν αυτό το βιαστικό κατά πολλούς σενάριο.
Το souexoumenea.blogspot.com ανατρέχοντας σε άγνωστο τεύχος του ΖΑΠΙΝΓΚ στην σελίδα 19 σας παρουσιάζει μια γεύση για το τι θα παρακολουθούσαμε αν δεν υπήρχε η τελική διακοπή της σειράς:

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Μπρούσκο: Δείτε εδώ το 1ο επεισόδιο του 3ου κύκλου πριν παικτεί στην τηλεόραση



 Μπρούσκο - 1ο επεισόδιο 3ου κύκλου. Το souexoume.blogspot.com εξασφάλισε το διπλό επεισόδιο της πρεμιέρας του 3ου κύκλου (θα προβληθούν Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου) πριν προβληθεί στην τηλεόραση

Δείτε όλα τα επεισόδια του Μπρούσκο πατώντας εδώ

Μπρούσκο: Μελίνα - Σήφης ξανά μαζί; Όνειρο ή πραγματικότητα οι σκηνές πάθους στην πισίνα; Φωτογραφίες!

Μπρούσκο - Επεισόδια 387-393. Όλα τα επεισόδια της πρεμιέρας και της 1ης εβδομάδας του 3ου κύκλου πριν προβληθούν στην τηλεόραση

Η ενέδρα θανάτου που έχει στηθεί για τον Σήφη, τον Αχιλλέα και τη Μελίνα είναι σε εξέλιξη και μια σειρά από γεγονότα που θα συμβούν, θα δείξουν πως το σχέδιο που για άγνωστους λόγους εκτελεί ο Νικηφόρος Απέργης, περιλαμβάνει και άλλα άτομα, οδηγώντας σε άγνωστη κατάληξη.Το πάρτι του γάμου του Μηνά και της Βασιλικής, θα έχει ένα απρόοπτο τέλος. Κανένας δεν ξέρει από πού προήλθε η επίθεση και όλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για μια ενέδρα κακοποιών....

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

9 μήνες - Δείτε τα επεισόδια 6, 7, 8, 9, 10 πριν προβληθούν στην τηλεόραση


Διαβάστε επίσης:
9 μήνες: Η νέα καθημερινή σειρά της Άννας Αδριανού στο STAR. Υπόθεση, ηθοποιοί πρωταγωνιστές, τρέιλερ

9 μήνες: Ακούστε το τραγούδι των τίτλων από την Μελίνα Ασλανίδου9 μήνες, Μελίνα Ασλανίδου, Νέο τραγούδι

Ευγενία Σαμαρά: Μάθε τα πάντα για την Δάφνη από το σίριαλ 9 μήνες! Ποια η σχέση της με τον Αντώνη Κανάκη

Επεισόδιο 6

Ο Μάνος ανακοινώνει στον Χρήστο πως βρήκε τη γυναίκα που γέννησε το παιδί του και ετοιμάζεται να φύγει για Κύπρο. Η Δάφνη προσπαθεί απεγνωσμένα να εντοπίσει τη μητέρα της, όσο κι αν η Μάρθα επιμένει πως είναι μάταιο. Η Μαρίνα αποκαλύπτει ότι βρήκε δουλειά στη φαρμακευτική εταιρεία της Εύας, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στον Κυριάκο. Η έρευνα για την Έλενα δεν οδηγεί πουθενά και η Δάφνη απογοητεύεται πιο πολύ από ποτέ. Η Κρίστη υποψιάζεται ότι είναι έγκυος και ζητάει από την Έλσα να κάνουν μαζί το τεστ εγκυμοσύνης, γιατί φοβάται. Ο Πέτρος και η Δάφνη μαλώνουν για το θέμα της μητέρας της. Η Έλσα ζητάει από την Άντρη να σταματήσει να στενοχωρεί τη Μαρίνα και να την αφήσει να χαρεί τη νέα της δουλειά. Ο Μάνος φτάνει στη Λευκωσία, ενώ η Κάτια, έξαλλη, ζητάει εξηγήσεις από τον Χρήστο γι’ αυτό το ξαφνικό ταξίδι. Ο Μάριος ζητάει εξηγήσεις από τη Δάφνη για την αδιαφορία της κι εκείνη καταρρέει στην αγκαλιά του. Ένα νέο μήνυμα έρχεται να τους ταράξει τη βραδιά. Η Κρίστη μαθαίνει ότι είναι έγκυος αλλά δεν φαίνεται πρόθυμη να κάνει έκτρωση. Η Άντρη διαγράφει όλη τη δουλειά της Μαρίνας από τον υπολογιστή. Η Μαρίνα πετάγεται έξω από το σπίτι κλαίγοντας, χωρίς να ξέρει ότι ο Μάνος είναι εκεί και την παρακολουθεί…

Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Επεισόδιο 64 με ελληνικούς υπότιτλους


Στα δίχτυα του πεπρωμένου 
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 64 με ελληνικούς υπότιτλους

Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Επεισόδιο 63 με ελληνικούς υπότιτλους


Στα δίχτυα του πεπρωμένου 
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 63 με ελληνικούς υπότιτλους

Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Επεισόδια 68, 69, 70, 71, 72 Περιλήψεις και videos



Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Επεισόδια 68, 69, 70, 71, 72 Περιλήψεις και videos
Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια του τούρκικου σίριαλ του MEGA πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ευγενία Σαμαρά: Μάθε τα πάντα για την Δάφνη από το σίριαλ 9 μήνες! Ποια η σχέση της με τον Αντώνη Κανάκη;


Μετά το «Ράδιο Αρβύλα» και την «Εκδρομή», βάζει πλώρη για τη νέα σειρά του Star «9 μήνες». Μάθε τα πάντα για τη νεαρή πρωταγωνίστρια της σειράς, Ευγενία Σαμαρά.


9 μήνες - Δείτε τα 5 πρώτα επεισόδια πριν προβληθούν στην τηλεόραση


Διαβάστε επίσης:
9 μήνες: Η νέα καθημερινή σειρά της Άννας Αδριανού στο STAR. Υπόθεση, ηθοποιοί πρωταγωνιστές, τρέιλερ

9 μήνες: Ακούστε το τραγούδι των τίτλων από την Μελίνα Ασλανίδου9 μήνες, Μελίνα Ασλανίδου, Νέο τραγούδι

Ευγενία Σαμαρά: Μάθε τα πάντα για την Δάφνη από το σίριαλ 9 μήνες! Ποια η σχέση της με τον Αντώνη Κανάκη

Επεισόδιο 1 & Επεισόδιο 2

Η Δάφνη, αστυνομικός της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος, πετυχαίνει την πρώτη της σύλληψη ως επικεφαλής της ομάδας. Ο Πέτρος την καμαρώνει αλλά κάπου μέσα του ανησυχεί με την επιμονή της να εντοπίσει την πραγματική της μητέρα, την Έλενα. Η Μαρίνα και ο Κυριάκος καυγαδίζουν με αφορμή την Άντρη. Ο Μάνος ταλαιπωρείται από εμετούς και η Κάτια ανησυχεί για την υγεία του. Η Εύα οργανώνει γιορτή για τα γενέθλια της Δάφνης. Η Κρίστη φοβάται ότι οι γονείς της θα χωρίσουν και η Έλσα την παρηγορεί. Η Άννα ζητάει από τον Φάνη να φύγει από το σπίτι. Ο Μάριος κάνει έκπληξη στη Δάφνη και για μια ακόμη φορά της δείχνει την αγάπη του. Ο γιατρός προτείνει στον Μάνο να κάνει κάποιες εξετάσεις, αλλά εκείνος επιμένει να προχωρήσει με την παράσταση. Η Δάφνη επισκέπτεται τη Μάρθα και της εκφράζει τη στεναχώρια της για την εγκατάλειψη της μητέρας της. Ο Άλκης και η Κρίστη περνάνε τρυφερές στιγμές όταν ξαφνικά τους βλέπει η μητέρα του. Γυρίζει σπίτι άρων άρων, για να βρει την Άννα να πετάει τα ρούχα του Φάνη από το μπαλκόνι. Ο Μάνος λιποθυμάει μετά το τέλος της παράστασης, ενώ η Δάφνη δέχεται ένα πολύ περίεργο μήνυμα…

Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Ελίφ, Καχραμάν και Ντεφνέ αποκαλύπτουν το τέλος των ηρώων που υποδύονται


Για το μεγάλο φινάλε που δεν θα δούμε ποτέ στην Ελλάδα (το MEGA δεν θα προβάλει τον β΄ κύκλο που ήδη ξεκίνησε να παίζει στην Τουρκία) μιλάνε οι τρεις πρωταγωνιστές της σειράς «Στα δίχτυα του πεπρωμένου», Χατιζτζέ Σεντίλ, Οζτζάν Ντενίζ και Μπεγκιούμ Κιουτούκ και αποκαλύπτουν σημαντικά πράγματα για το τέλος των ρόλων που υποδύονται.

Το σόι σου - Το νέο επεισόδιο της 2ης σεζόν 2015- 2016

«ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ» Φτάνουν στα όρια της... σχιζοφρένειας!


Οι κωμικές σειρές «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Το σόι σου» επιστρέφουν και πάλι στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Πιο συγκεκριμένα, οι πρεμιέρες των σειρών έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου -αντίστοιχα- υποσχόμενες να κρατήσουν γι’ ακόμη μια χρονιά την καλύτερη συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης σειράς θα είναι πιο οικογενειακός με περισσότερες δόσεις γέλιου, με τις δύο οικογένειες να οδηγούνται σε ακραίες καταστάσεις που μπορούν να φτάσουν και τα όρια της... σχιζοφρένειας. Φυσικά, «θύματά» τους παραμένουν η Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) και ο Σάββας (Μελέτης Ηλίας) με τις δύο κόρες τους που τους υπενθυμίζουν ότι τίποτα σ’ αυτή τη ζωή δεν είναι δωρεάν. Επιπλέον, θα θυμηθούν τους λόγους που αρκετά συχνά τα μέλη μιας οικογένειας αναφωνούν... «το σόι σου»!

«ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ» Το νέο επεισόδιο της σεζόν 2015-2016


Οι κωμικές σειρές «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Το σόι σου» επιστρέφουν και πάλι στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Πιο συγκεκριμένα, οι πρεμιέρες των σειρών έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου -αντίστοιχα- υποσχόμενες να κρατήσουν γι’ ακόμη μια χρονιά την καλύτερη συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό.

«ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ»

ΡΟΥΑ ΜΑΤ Επεισόδιο 205 - Δείτε το 1ο επεισόδιο της 2ης σεζόν

Μπρούσκο 3ος κύκλος - Τα νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους και ανατρέπουν τα δεδομένα


«ΜΠΡΟΥΣΚΟ» Ο Γ’ ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 – ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27/09 ΣΤΙΣ 21:00
ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», που αγάπησε και στήριξε το τηλεοπτικό κοινό καθόλη τη διάρκεια και της περασμένης σεζόν, επιστρέφει με τον Γ’ Κύκλο την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Τι θα συμβεί τη νέα σεζόν; Ποια πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις;

Μελίνα Ασλανίδου: Άλλαξε λουκ στα μαλλιά. Δες φωτογρφίες

Η Μελίνα Ασλανίδου τόλμησε και υιοθέτησε νέο λοοκ που ομολογουμένως της πάει πολύ.



Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Μπρούσκο: Μελίνα - Σήφης ξανά μαζί; Όνειρο ή πραγματικότητα οι σκηνές πάθους στην πισίνα; Φωτογραφίες!


Σήφης - Μελίνα: Ξανά μαζί!
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που συμβαίνουν στις ζωές των ηρώων της δημοφιλούς καθημερινής σειράς του ANT1 "Μπρούσκο" και ειδικότερα του Αχιλλέα, της Μελίνας και του Σήφη. Μετά την επικίνδυνη περιπέτεια που ζουν, οι δύο τελευταίοι έρχονται για ακόμη μια φορά πολύ κοντά...

Μπρούσκο: όρκοι αγάπης και πίστης για Ματθαίο και Αναστασία!


Απ’ ότι φαίνεται την καινούργια τηλεοπτική σεζόν ανάμεσα στον Ματθαίο και την Αναστασία, φαίνεται ότι έχουν ξεπεραστεί πλέον τα όποια εμπόδια είχαν ανάμεσά τους και παίρνουν την απόφαση, ώστε να απολαύσουν την κάθε στιγμή που έχουν μαζί και να αναπληρώσουν το χαμένο τους χρόνο.

Μπρούσκο - Επεισόδια 387-393. Όλα τα επεισόδια της πρεμιέρας και της 1ης εβδομάδας του 3ου κύκλου πριν προβληθούν στην τηλεόραση


Μπρούσκο - Επεισόδια 387-393. Το souexoume.blogspot.com εξασφάλισε το διπλό επεισόδιο της πρεμιέρας του 3ου κύκλου (θα προβληθούν Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου) καθώς και τα επεισόδια της 1ης εβδομάδας, πριν προβληθούν στην τηλεόραση

387-388ο επεισόδιο (Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου)
Η ενέδρα θανάτου που έχει στηθεί για τον Σήφη, τον Αχιλλέα και τη Μελίνα είναι σε εξέλιξη και μια σειρά από γεγονότα που θα συμβούν, θα δείξουν πως το σχέδιο που για άγνωστους λόγους εκτελεί ο Νικηφόρος Απέργης, περιλαμβάνει και άλλα άτομα, οδηγώντας σε άγνωστη κατάληξη.Το πάρτι του γάμου του Μηνά και της Βασιλικής, θα έχει ένα απρόοπτο τέλος. Κανένας δεν ξέρει από πού προήλθε η επίθεση και όλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για μια ενέδρα κακοποιών....

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Καλό κουράγιο! Ο Ερμής ανάδρομος έφτασε: Τι δείχνει για τα ερωτικά σου;

Τι χουνέρια σκαρώνει ο Ερμής ανάδρομος στο Ζυγό στα ερωτικά σου;


Στις 18/9 ο Ερμής που βρίσκεται στο Ζυγό θα γυρίσει ανάδρομος και θα παραμείνει μέχρι τις 10/10. Επειδή όλα γίνονται άνω κάτω κατά την παρουσία του, το παλιό επιστρέφει και το καινούργιο στέλνεται προς άγνωστη κατεύθυνση, μάθε τι μπάχαλο μπορεί να προκαλέσει στα ερωτικά σου και οπλίσου με ψυχραιμία, υπονή και χιούμορ! Καλό κουράγιο!

Μπρούσκο: Ξαναζωντανεύει ο τρελός έρωτας Μελίνας - Σήφη.


Μπρούσκο: Ξαναζωντανεύει ο τρελός έρωτας Μελίνας - Σήφη. Ποια η αντίδραση του Αχιλλέα; Όλες οι ερωτικές σκηνές!

ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Το δράμα της Μελίνας! Παίρνουν πίσω το παιδί της!


Μπορεί ο Αχιλλέας και η Μελίνα να νομίζουν ότι τίποτα δεν θα ταράξει πια την ηρεμία τους, αλλά δεν έχουν υπολογίσει τη Μάρθα. Η τελευταία μετανιώνει για την απόφασή της να δώσει για υιοθεσία τη μικρή και αποφασίζει να την πάρει πίσω με κάθε τρόπο...

Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Επεισόδιο 62 με ελληνικούς υπότιτλους


Στα δίχτυα του πεπρωμένου 
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 62 με ελληνικούς υπότιτλους

Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Επεισόδιο 61 με ελληνικούς υπότιτλους


Στα δίχτυα του πεπρωμένου 
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 61 με ελληνικούς υπότιτλους

Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Επεισόδιο 60 με ελληνικούς υπότιτλους



Στα δίχτυα του πεπρωμένου 
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 60 με ελληνικούς υπότιτλους

Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Επεισόδιο 59 με ελληνικούς υπότιτλους


Στα δίχτυα του πεπρωμένου 
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 59 με ελληνικούς υπότιτλους

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Επεισόδιο 58 με ελληνικούς υπότιτλους



Στα δίχτυα του πεπρωμένου 
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 58 με ελληνικούς υπότιτλους

Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Επεισόδια 63, 64, 65, 66, 67 Περιλήψεις και videos



Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Επεισόδια 63, 64, 65, 66, 67 Περιλήψεις και videos
Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια του τούρκικου σίριαλ του MEGA πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Στα δίχτυα του πεπρωμένου 2ος κυκλος: Η συγκλονιστική συνάντηση της Ελίφ με τον γιο της

Στα δίχτυα του πεπρωμένου 2ος κυκλος: Η συγκλονιστική συνάντηση της Ελίφ με τον γιο της. Δείτε φωτογραφία


Στα δίχτυα του πεπρωμένου - 2ος κύκλος: Ο Καχραμάν κλείνει την Ελίφ στη φυλακή. Δες το video


Στα δίχτυα του πεπρωμένου - 2ος κύκλος: Ο Καχραμάν κλείνει την Ελίφ στη φυλακή. Δες το video

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ: Το φινάλε της σειράς σε φωτορομάντζο


Η Ελίφ μετά την προδοσία που ένιωσε βλέποντας τον Καχραμάν να συνεχίζει τη ζωή του με την Ντεφνέ αποφασίζει να παντρευτεί με τον Μακσούτ με την προϋπόθεση όμως ότι θα τη βοηθήσει να πάρει πίσω το γιο της.
Η μεγάλη μέρα της επιστροφής έχει φτάσει και η εμφάνιση της ζωντανής Ελίφ μπροστά στην οικογένεια προκαλεί σοκ, στο τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς «Στα δίχτυα του πεπρωμένου».

9 μήνες: Έχουμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του Star (video)

Μέσα από τη συχνότητα του STAR θα προβληθεί η ολοκαίνουρια, καθημερινή, δραματική σειρά, «9 μήνες», διά χειρός της Άννας Αδριανού. Το souexoumenea.blogspot.com σάς αποκαλύπτει όσα πρόκειται να δούμε στο πρώτο επεισόδιο!


Η Δάφνη (Ευγενία Σαμαρά), η Μαρίνα (Μαρία Μιχαήλ) και η Κρίστη (Αντωνία Χαραλάμπους) είναι τρεις γυναίκες -που είναι συγγενείς- και οι οικογένειές τους δοκιμάζονται όταν μεγάλα μυστικά του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και αλλάζουν τα πάντα μέσα τους και γύρω τους.

9 μήνες: Ακούστε το τραγούδι των τίτλων από την Μελίνα Ασλανίδου

9 μήνες: Η νέα καθημερινή σειρά της Άννας Αδριανού στο STAR. Υπόθεση, ηθοποιοί πρωταγωνιστές, τρέιλερ

Αναστασία Τσιλιμπίου: Από σίριαλ της Μιρέλλας Παπαοικονόμου σε τούρκικο σίριαλ από τους παραγωγούς του Σουλεϊμάν


Η Αναστασία Τσιλιμπίου σε ηλικία 8 ετών έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός, όταν συμμετείχε στην κοινωνική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου "Για Την Καρδιά Ενός Αγγέλου (2006)", όπου υποδυόταν την κόρη της Ναταλίας Δραγούμη.

ΚΙΟΣΕΜ ΣΟΥΛΤΑΝΑ Kosem Sultan: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Ελλάδα. Δες φωτογραφίες & video!


Πρώτο το http://souexoumenea.blogspot.gr/ σας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα τουρκική σειρά “Κιοσέμ Σουλτάνα” που αναμένεται να ξεκινήσει να παίζει στο STAR TV της Τουρκίας στα μέσα Οκτωβρίου. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και μάλιστα από την ιδιαίτερη πατρίδα της Σουλτάνας που κυρίευσε την Οθωμανική Αυτοκρατορία... την Ελλάδα!

Διάβασε επίσης:
Ποια ελληνίδα ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε πολυαναμενόμενη τούρκικη παραγωγή 

Χωρίς Εσένα - Τα 3 πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του ANT1

Χωρίς Εσένα - Τα 3 πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του ANT1


ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1
Η Μαρία (Μαρκέλλα Γιαννάτου), είναι παντρεμένη με το Δημήτρη (Μάξιμος Μουμούρης), γιατρό πνευμονολόγο και έχουν δυο γιους, το Γιάννη και το Φίλιππο. Η ζωή τους φαίνεται τέλεια αλλά η ανατροπή πλησιάζει καθώς ο Μιχάλης (Χριστόδουλος Μαρτάς) , ο εφηβικός έρωτας της Μαρίας έχει εισβάλει στη ζωή της και την έχει κερδίσει ξανά. Η Μαρία αποφασίζει να χωρίσει το Δημήτρη και να ζήσει μαζί του. Και ο Μιχάλης υπόσχεται να χωρίσει τη δική του γυναίκα, την Άννα (Κλειώ – Δανάη Οθωναίου) για να είναι κοντά στην πρώτη του αγάπη ξανά. Το πάθος δίνει στους δυο εραστές τη δύναμη να προχωρήσουν και να πουν την αλήθεια. Παράλληλα όμως ο Δημήτρης μαθαίνει πως είναι άρρωστος και το προσδόκιμο ζωής του, σύμφωνα με τις μελέτες, είναι τρεις μήνες. Την ίδια στιγμή η Μαρία που το αγνοεί, πηγαίνει να του ζητήσει διαζύγιο…

Χωρίς Εσένα - Υπόθεση, Πρωταγωνιστές, trailer, το τραγούδι και όσα θέλετε να ξέρετε για τη νέα σειρά του ANT1

Χωρίς Εσένα - Υπόθεση, Πρωταγωνιστές, trailer, το τραγούδι και όσα θέλετε να ξέρετε για τη νέα σειρά του ANT1

Είναι στιγμές, που το μυαλό θέλοντας να δραπετεύσει από την πραγματικότητα, ταξιδεύει στην πλάνη του ανεκπλήρωτου έρωτα…

ΡΟΥΑ ΜΑΤ 2ος κύκλος - Επεισόδια 210 - 214. Τα 10 πρώτα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση


ΡΟΥΑ ΜΑΤ 2ος κύκλος - Επεισόδια 210 - 214. Τα 5 πρώτα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση


Επεισόδιο 210 (6ο, β' κύκλου)
Περίληψη: Η Νεφέλη παίρνει πολύ βαριά αυτό που άκουσε, πως ο πατέρας της είναι ο Φίλιππος. Ο Αντρέας εκλιπαρεί τον Πέτρο να πείσει την Ρεγγίνα να τον βοηθήσει να αθωωθεί. Η Ευδοκία κερδίζει έδαφος στο εργοστάσιο της Ιωάννας, κάνοντας πολύ έξυπνες επαγγελματικές κινήσεις και κάθε μέρα γίνεται και πιο απαραίτητη. Ο Μιχαήλ προσπαθεί να θυμηθεί από πού την ξέρει, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Ρουμπίνη αποφασίζει να συναντήσει την Ιωάννα και να της μιλήσει για τη σχέση της με τον Μάξιμο. Ο Πέτρος και η Ρεγγίνα βγαίνουν μαζί και ζουν το πρώτο τους ερωτικό βράδυ . Ο Ηρόδοτος που δεν αντέχει άλλο τη Μαρούσκα, ξεμένει στο σπίτι του Σάββα και είναι στις μεγάλες του αγάπες για την Αλέξια.  Ο Σάββας αλλά αργότερα λαβαίνει μια τεράστια ανθοδέσμη, από άγνωστο αποστολέα, με μια κάρτα που γράφει «Σ’ αγαπάω»! Η Ιωάννα πηγαίνει την επόμενη μέρα στης Ρουμπίνης, να μάθει τι την ήθελε χτες. Εκεί πέφτει πάνω στον Μάξιμο, που υποτίθεται ότι λείπει στην Αθήνα, για επαγγελματικούς λόγους. Η Ευδοκία πηγαίνει στη φυλακή να συναντήσει τον Αντρέα. Ένα μυστήριο από το παρελθόν καλύπτει τη σχέση τους…

ΡΟΥΑ ΜΑΤ 2ος κύκλος - Επεισόδια 205 - 209. Τα 5 πρώτα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση


ΡΟΥΑ ΜΑΤ 2ος κύκλος - Επεισόδια 205 - 209. Τα 5 πρώτα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση


Επεισόδιο 205 (1ο, β' κύκλου)
Περίληψη: Ο Αντρέας έχει πυροβολήσει την Ρεγγίνα, μια κοπέλα που τυχαία περνούσε από το οπτικό του πεδίο, την ώρα που τράβηξε την σκανδάλη του όπλου του, στοχεύοντας τον Φίλιππο και την Μαρία. Μετά το βάζει στα πόδια και κρύβεται ως ότου τελικά παραδοθεί μόνος του στην αστυνομία. Η Ρεγγίνα μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου πέφτει σε κώμα. Ο Μιχαήλ ειδοποιείται πως του έχει γίνει καταγγελία για σωματεμπορία από κάποια κοπέλα και κινδυνεύει με φυλάκιση για κακούργημα. Ο Δημήτρης αναγκάζεται να προσλάβει για σου σεφ την γυναίκα που του έφερε ο Κώστας, παρότι δεν είναι όπως την ήθελε. Η Ηρώ, όμως, είναι καπάτσα κι έχει τον τρόπο της να καταφέρνει αυτό που θέλει. Ο θάνατος της Βίκυς έχει διαλύσει την Ιωάννα, που έχει τύψεις γιατί δεν πίστεψε πως η αδερφή της κινδύνευε πραγματικά. Ο Σάββας μετακομίζει σε καινούργιο σπίτι, όπου γνωρίζει τον γείτονά του τον Μίλτο και μια τρυφερή φιλία ξεκινά μεταξύ τους. Ο Ηρόδοτος αποφασίζει να συζήσει με την καινούργια του κοπέλα, την Μαρούσκα, παρ’ όλες τις ενστάσεις της Αλέξιας. Ο Μάξιμος θέλει να χωρίσει με την Ιωάννα, αλλά η Ρουμπίνη έχει αντιρρήσεις, γιατί η ψυχολογική κατάσταση της Ιωάννας με τον θάνατο της αδερφής της είναι άθλια. Η Μαρία ζητά διαζύγιο του Αντρέα, που είναι στη φυλακή και αποφασίζει με την Ρουμπίνη να ανοίξουν τη διαφημιστική εταιρεία. Ο Φίλιππος επισκέπτεται τον Αντρέα στη φυλακή και τον απειλεί πως αν δεν δώσει στη Μαρία το διαζύγιο με το καλό, θα της αποκαλύψει όλα όσα ανακάλυψε για τις παράνομες δραστηριότητές του…

ΡΟΥΑ ΜΑΤ 2ος κύκλος - Τα 5 πρώτα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση


Το «Ρουά Ματ» επιστρέφει σύντομα και πάλι στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τις εξελίξεις του β΄ κύκλου να κόβουν την ανάσα. Το souexoumenea.blogspot.com σας αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα όσα θα δούμε στα 5 πρώτα επεισόδια!

Το φινάλε της αγαπημένης σειράς συνοδευόταν από μια σειρά ερωτηματικών σχετικά με το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία των ηρώων. Η έκπληξη και η ανατροπή μας περιμένει από τα πρώτα δευτερόλεπτα του δεύτερου κύκλου, όπου καινούριοι ήρωες έρχονται για να μπερδευτούν με τους παλιούς και την «τράπουλα» να ανακατεύεται ξανά…

Γνωστή ελληνίδα ηθοποιός θα υποδυθεί τη "Φατμαγκιούλ" σε νεαρή ηλικία σε τούρκικο σίριαλ


Έψαχναν για την Kösem Sultan 1,5 χρόνο και την βρήκαν στην Ελλάδα!
Τον ρόλο της Kösem σε νεανική ηλικία μέχρι το επεισόδιο 9 θα παίξει η 17χρονη Ελληνίδα Αναστασία Τσιλιμπίου και στην συνέχεια θα παραδώσει τη σκυτάλη στην Beren Saat (γνωστή στην Ελλάδα από το ρόλο της Φατμαγκιούλ).



Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Η Στικούδη έριξε το διαδίκτυο: Κάνει pole dancing σχεδόν γυμνή. Δείτε φωτογραφίες!

Η Στικούδη έριξε το διαδίκτυο: Κάνει pole dancing σχεδόν γυμνή



Φανταστική πορτοκαλόπιτα με σοκολάτα. Βήμα βήμα η συνταγή!

Φανταστική πορτοκαλόπιτα με σοκολάτα. Βήμα βήμα η συνταγή!


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πρώτα ετοιμάζουμε το σιρόπι σε μία κατσαρόλα, ανακατεύοντας στην αρχή να λιώσει η ζάχαρη και βράζοντας στη συνέχεια όλα τα υλικά μαζί για 10 λεπτά από τη στιγμή που θα πάρει βράση. Το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.

Μπρούσκο 3ος κύκλος - Πρεμιέρα την Κυριακή 27/09 με διπλό επεισόδιο. Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις, επεισόδια, video

Μπρούσκο 3ος κύκλος - Πρεμιέρα την Κυριακή 27/09 με διπλό επεισόδιο

Επιστρέφει στις οθόνες μας η αγαπημένη σειρά του ANT1 "Μπρούσκο". Η πρεμιέρα θα γίνει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 21.00 με διπλό επεισόδιο.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα δελτία κοινωνικού τουρισμού 2015 2016 - Ποιοι τα δικαιούνται


Ξεκινάει σήμερα, από τις 10 το πρωί, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων, για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού, έτους 2015 – 2016.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Επεισόδια 58, 59, 60, 61, 62 Περιλήψεις και videos



Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Επεισόδια 58, 59, 60, 61, 62 Περιλήψεις και videos
Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια του τούρκικου σίριαλ του MEGA πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Ο καφές συσσωρεύει το λίπος στην κοιλιά. Πόσο πρέπει να πίνετε;

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η καθημερινή κατανάλωση 3-4 φλιτζανιών καφέ την ημέρα, προσφέρει στο σώμα μας προστασία από την απειλή ενός εγκεφαλικού επεισοδίου ή διαφόρων τύπων καρκίνου.


Ωστόσο, μία μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο «Journal of Agricultural and Food Chemistry» διαπιστώνει ότι η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας καφέ επηρεάζει το συκώτι και ενισχύει σημαντικά τη συσσώρευση λίπους στην κοιλιά.

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δείτε πως ήταν η Μίνα Ορφανού όταν ήταν άνδρας! Φωτογραφίες!


Η φωτογραφία της Μίνας Ορφανού πριν μεταμορφωθεί σε...
γυναίκα κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, με τη Μίνα να ποζάρει ως άντρας...